Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 lei.

Top Menu

Ce spun altii

Wall Street: „Cum faci un start-up cu fonduri europene si cu ajutorul unui business angel: povestea Eden Lingerie”

poza_articol_wallstreet

Dupa ce a lucrat mai multi ani in mediul corporatist, in institutii bancare si in companii de IT, Oana Thomas a decis ca e timpul sa-si foloseasca partea creativa pe care o exploata in domeniul marketingului pentru a-si infiinta propriul start-up. A facut planul de afaceri, a obtinut fonduri europene si a pus bazele unui business de lenjerie intima premium. Ulterior, a realizat ca pentru a sustine afacerea are nevoie de o investitie mult mai mare decat a estimat si a apelat la ajutorul unui business angel. Asa a luat nastere Eden Lingerie.

Citeste articolul intreg pe Wall Street

Zana Boema: „5 factori care îți sporesc încrederea în tine”

poza_articol_zanaboema

Trebuie să te simți ca o prințesă/zână/eroină în fiecare zi și dacă nu ai pe cineva care să îți ridice statuie ori să îți facă mereu complimente (nu sunt cele mai reușite exemple, știu), fă tu ceva în această privință. Eu am descoperit de curând un mic colț de rai, atelierul Eden Lingerie, a cărui campanie #wearedenconfidence m-a inspirat să scriu această postare.

Citeste articolul intreg pe Zana Boema

Emanuel Iuhas: „Happy box – the ultimate perfect gift for HER”

poza_articol_emanueliuhas

Am fost placut surpins de locatie si mai ales de lucrurile pe care cei de la EDEN Lingerie le realizeaza. Nefiind strain de subiectul lenjerie de dama si masuri (pentru ca am lucrat in retail si imi cunosc foarte bine doamna) nu mi-a fost greu sa aleg masura setului pe care i l-am facut cadou. Bine, recunosc ca m-a ajutat si Ghidul pentru domni de care dispun cei de la EDEN Lingerie pe site.

Citeste articolul intreg pe EmanuelIuhas.com

Diary of a Modern Fashionista: „TEXTURI DIAFANE SI APARITII RAFINATE”

poza_articol_amodernfashionista

Intr-o postare anterioara v-am povestit despre brandul de lenjerie intima romanesc Eden , care este exact pe placul meu. M-am indragostit iremediabil de colectiile pe care le-am vazut asadar, am revenit cu un alt set care m-a cucerit prin finetea detaliilor.

Citeste articolul intreg pe A Modern Fashionista

Shoes With a View: „WEAR EDEN CONFIDENCE”

poza_articol_shoeswithaview

Eden Lingerie is a feeling, the feeling of confidence one can only get from wearing a fine, uniquely made lingerie, made especially for me.

I was charmed by Eden Lingerie, the small atelier where all their beautiful creations are born from the finest materials, the Italian lace and the finest tulle that make you dream.

Citeste articolul intreg pe Shows With a View

btt

Lasa-ne emailul ca sa te tinem la curent cu noutati sau promotii si iti trimitem un cod de 10% reducere din urmatoarea comanda.
Adresa email
Nume si prenume
Secure and Spam free...