Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 lei.

Top Menu

Lenjeria ta pe comanda

povesteanoastra_01

Stim cat este de dificil sa-ti gasesti lenjeria preferata, dar mai ales masura si modelul care sa te avantajeze si in care sa te simti bine si comfortabil o zi intreaga.

Acum ai ocazia sa te bucuri de produse realizate special pentru tine in atelierul de creatie.

Fie ca iti doresti sa te joci cu materialele si culorile unui produs existent sau iti doresti ceva unic, doar pentru tine, aici avem solutia.

Eden Lingerie aduce in prim plan un concept nou de creatie, lenjeria made to measure si lenjerie bespoke.

Lenjeria Made to Measure

 

Da-ti frau liber imaginatiei, poti sa te joci cu texturi si culori! Poti solicita modificari la produsele existente in functie de dorintele si necesitatile tale, fie ca este distanta mai mica intre cupe sau aplicarea unei benzi suplimentare de dantela, tu decizi.

Costul acestui serviciu este intre 10% si 30% fata de pretul produsului standard, in functie de complexitatea modificarilor solicitate.

Lenjeria Bespoke

 

Un serviciu care iti ofera sansa de a-ti crea lenjeria ta exclusiva si unicata, direct pe corpul tau, cusuta manual cu multa migala.

In procesul de creare al lenjeriei Bespoke, vom creat tipare special dupa specificatiile tale si vei fi invitata in atelier la o sedinta de creatie pentru a discuta toate detaliile si pentru a ne asigura ca avem aceiasi viziune pentru a incepe colectia ta proprie.

5_bg

Formular solicitare

[contact-form-7 id=”2747″]
btt

Lasa-ne emailul ca sa te tinem la curent cu noutati sau promotii si iti trimitem un cod de 10% reducere din urmatoarea comanda.
Adresa email
Nume si prenume
Secure and Spam free...