Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 lei.

Top Menu

LIVRARE SI RETUR

Livrare

Produsele Eden Lingerie sunt disponibile in tara si pot fi livrate prin curierat rapid. Termenul de livrare poate varia intre 2 si 5 zile lucratoare, in functie de adresa destinatarului si disponibilitatea produselor pe stoc.

Orar livrare

Comenzile prin curier (Fan Curier )vor fi livrate luni – vineri intre orele 9:00-18:00 la adresa mentionata in comanda. La cerere, curierul poate face livrari si sambata. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare. O data plasat produsul in responsabilitatea firmei de curierat, Eden Lingerie nu isi asuma intarzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

Preturile afisate pe site nu includ taxa de livrare. Acestea se percep suplimentar:

1. pentru Bucuresti – 11 Ron

2. restul tarii – 15 Ron

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe baza de semnatura. La primirea acestuia este recomandat ca produsele sa fie verificate si refuzate in cazul in care nu corespund comenzii initiale sau sunt deteriorate.

Retururi

In cazul in care comanda trebuie anulata inainte de livrare, te rugam sa ne contactezi la adresa office@eden-lingerie.ro pentru a analiza starea comenzii. Daca aceasta nu a fost inca trimisa, solicitarea poate fi onorata. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a retine suma si a continua livrarea produselor.

Daca ati primit un produs Eden Lingerie de care nu sunteti multumita, va rugam sa completati o cerere de retur. Documentul trebuie sa fie completat in intregime. Va vom raspunde prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare cu instructiunile de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, cu etichetele aferente si cu factura anexata. Nu vom accepta produsele care nu indeplinesc aceste conditii. Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client sunt considerate abuz.

Formular retur

[contact-form-7 id=”134″ title=”Formular retur”]
btt

Lasa-ne emailul ca sa te tinem la curent cu noutati sau promotii si iti trimitem un cod de 10% reducere din urmatoarea comanda.
Adresa email
Nume si prenume
Secure and Spam free...