Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 lei.

Top Menu

POVESTEA NOASTRA

Eden Lingerie este un atelier de lenjerie de corp pentru femei. Creatiile noastre sunt cusute manual pentru a fi cat mai confortabile, usor de purtat in fiecare zi dar si la ocazii speciale. Ne-am propus ca fiecare dintre colectii sa evidentieze feminitatea prin accente jucause, sa ofere incredere celei care o poarta si sa-i aduca multa bucurie.

Colectiile noastre au prins viata prin pasiunea si dedicarea investite in fiecare produs creat in atelierul nostru. Am reunit o echipa de tineri designeri, cu experienta in industria lenjeriei de lux, pentru ca tu sa te bucuri de un produs de exceptie.

Pentru ca lenjeria este ceea ce noi, femeile, avem in comun,  ne este foarte usor sa va intelegem dorintele, nevoile si vrem sa va tinem cat mai aproape. Asteptam cu nerabdare ziua in care ne veti trece pragul atelierului  pentru a ne cunoaste si a redescoperi impreuna universul lenjeriei de corp printre culori, dantele si alte tesaturi fine.

btt

Lasa-ne emailul ca sa te tinem la curent cu noutati sau promotii si iti trimitem un cod de 10% reducere din urmatoarea comanda.
Adresa email
Nume si prenume
Secure and Spam free...