Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 lei.

Top Menu

TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Eden by Oana Thomas SRLD si partenerii sai, prin intermediul magazinului online www.eden-lingerie.ro
catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre SC Eden by Oana Thomas SRLD fara notificare prealabila.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – Eden by Oana Thomas SRLD, cu denumirea comerciala , Eden Lingerie avand sediul social in Pantelimon, str. Sticletelui 39 A, judet Ilfov, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J23/2191/2015, CUI 34705600.
Bunuri – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de Proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Site – domeniul www.eden-lingerie.ro

2. Documente contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
 Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
b. Termeni si conditii
Confirmarea Comenzii se face prin e-mail sau telefon.
 Preturile produselor din comanda sunt valabile 3 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.
 Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

3. Obligatiile vanzatorului

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile care indeplinesc cerintele si specificatiile Cumparatorului exprimate in Comanda;
b. Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

4. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala
Utilizatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

Toate desenele, elementele de grafica si design care apar pe site, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Eden by Oana Thomas SRLD si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.
Toate elementele de continut cum sunt descrierile, desenele, elementele de grafica si design care apar pe site, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Eden by Oana Thomas SRLD acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect prin licente de utilizare si/sau publicare.
Utilizatorului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui element continut de mai sus in orice alt context decat cel original intentionat de Eden by Oana Thomas SRLD, includerea oricarui element de continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Eden by Oana Thomas SRLD asupra elementelor de continut precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea elementelor de continut, decat cu acordul scris expres al vanzatorului.

5. Confidentialitatea informatiilor
Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului/Comenzii si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului.
Nici un mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
 Mesajele Eden by Oana Thomas SRLD sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.eden-lingerie.ro
Prin inscrierea in baza de date Eden Lingerie, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Eden Lingerie.

6. Facturare si plati
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi existente in Cont.
Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

7. Responsabilitati
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile prin curierat catre Cumparator.
Vanzatorul se elibereaza de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.
Vanzatorul isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile si descrierile expuse pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si design-ului fara notificare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site fara notificare prealabila.
Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta sau nu sunt disponibile.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.
Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la clientul respectiv.
Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizarii personale, iar revanzarea acestora este strict interzisa, conform Codului Fiscal.

8. Acceptarea
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Eden Lingerie Cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 20 zile.

9. Transferul proprietatii
Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

10. Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

11. Legea aplicabila
Prezentul contract este supus legii Romane. Eventualele litigii aparute intre Eden Lingerie si utilizatori/clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti Romane competente.

btt

Lasa-ne emailul ca sa te tinem la curent cu noutati sau promotii si iti trimitem un cod de 10% reducere din urmatoarea comanda.
Adresa email
Nume si prenume
Secure and Spam free...